KRISTAN

Манекенка представи Кристан в Съни Бийч – хитовия сериал по БТВ

Българският бранд  KRISTAN беше представен за първи път по телевизията в сериала Съни бийч по БТВ тази сряда на 01.06.2022. В специална сцена с единият от продуцентите на сериала- Андрей Арнаудов и една от водещите моделки на Кристан.

В сцената в която лицето на Кристан има кратка роля по телевизията се представя любимият бестселър на клиентите. Кристан до този момент не се е появявала по телевизията, марката е нова, но се налага на пазара с бързи темпове и затова залага на един от красивите си и естествени модели, с който да се представи пред публиката. Този модел загатва със своята чаровност, уникалност и идентичност до този момент на пазара и показва, че продуктите на Кристан стоят чудесно на всички дами.

Моделката участва с хитовия комплект КРИСТАН 5 ЧАСТИ и съблазнява новият кандидат купувач на хотела и инвеститор-Андрей Арнаудов, в който хотел се развива главното действие на сезона. Целта на сцената е да откажат купувача на всяка цена да закупи хотела, дори и с нотка пошлост и много сексапил.

Целта оправдава средствата за спасението на хотела. Красивата моделка кара Андрей да се стъписа, особено след като го захапва палаво за ухото и нежно му нашепва, че прелъстителката има силата да го накара да забрави за всичко – Кристан дава тази сила на всяка жена, която иска да го постигне със своите иновативни модели бельо и харнес бельо.  Кристан избира да заложи на любим продукт на своите клиенти и да покаже, че няма нищо страшно в това да си секси, уверена и силна прелъстителка на всеки, който пожелаеш.

В реакцията си на сериозен и отговорен човек, който не се поддава така лесно Андрей Арнаудов, възмутен  побягва от стаята на момента, след което планът на Бойко Кръстанов – Гомез и лицето на Кристан е изпълнен. Хотелът е спасен. А кой точно спасява хотела ще оставим на вас да изгледате до последно епизодите на сериала.

В същото време другото лице на Кристан, което официално става част от лицата на Кристан едва година след снимките на сериала и стартирането на бранда онлайн също участва в него като статист и помощник по подготовката на сватбата на един от най-култовите герои на Съни бийч – Младен Киселов-Иво Аръков и Дарина Спасова- Лидия Инджова. Кумове на красивата сватба са Ивон Спасова – Евелин Костова и Михаил Герогиев – Бойко Кръстанов

В същия епизод номер 13 от сезон 2 участват и други лица от екипа на Кристан, които ще ви представим във времето, но за момента ще запазим в тайна, а вие очаквайте още изненади в най-скоро време от марката, която за отрицателно време се превърна в лидер на пазара с иновационното си мислене, нестандартните си предложения и невижданите до момента на българския пазар продукти и отношение. Също хора от екипа на Кристан може да откриете в епизоди 11, 12, 13 на сезон 2 на Съни Бийч. Кои са те предстои да разберем. А вие ако не сте изгледали любимият сериал на Кристан ро БТВ Съни бийч, не чакайте вижте го още сега.